Feestjes
voor al uw partijen

Allemaal in Holten

Brasserie met een karakteristieke veranda

Wij verzorgen een partij, zoals u dat in gedachten heeft

Bij De Biester weten wij als geen ander hoe wij uw feest kunnen organiseren. Niks is bij ons te gek. Wij denken graag met u mee en verzorgen uw feest, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft, bedrijfsfeest of welk ander feest dan ook, bij De Biester zorgen wij ervoor dat uw feest tot in de puntjes wordt georganiseerd. Onze zaal is sfeervol en gezellig ingericht en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een geslaagd feest. Denk hierbij aan geluidsinstallatie, buffet en drankjes. Maak direct een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat u een feest ervaart om nooit te vergeten!

Wat zeggen de klanten

Lees hieronder wat onze klanten over on ste zeggen hebben! Bij Brasserie & ijssalon De Biester vinden wij het belangrijk om onze gasten een fijne ervaring te bieden en daarom zijn wij altijd benieuwd naar uw feedback. Heeft u zelf een ervaring die u graag met ons wilt delen? Laat het ons dan vooral weten!

Johannes Winia
Lees verder
Mooie locatie om buiten een ijsje te eten. de ijscobar binnen heeft veel soorten, tijdens het bestellen kregen wij een proefbakje met pistache ijs dat vest was bereid. Na het proeven van dit ijs ook gelijk maar een bolletje besteld.
Pacm van Kalmthout
Lees verder
Gastvrij ontvangen, er wordt met je meegedacht. Lekker gegeten, goede kok. Grote keus uit 35 ijssoorten. Een aanrader naast het station!
Chay M.
Lees verder
Heel redelijke prijs voor heerlijk ijs. Vriendelijke en genereuze mensen. Alles wat je maar kan wensen.
Agnes Geene-maatjens
Lees verder
Erg lekker eten, vooral de ontzettend uitgebreide keus aan smaken... En lékker!!!! Ik ben er 29 april weze eten, samen met ons ma, broer Corné en zus Elly. Tijdens ons jaarlijkse gezinsweekend, we hebben genoten bij jullie, als we weer in de buurt zijn, dan komen we zéker eens n keertje langs!!! Top!!!
Ben Verbeek
Lees verder
Gisteren de plate "kophaasje sate" gegeten met witlof en frietjes voor 17,50. Lekker. Gezellige vlotte en goede bediening. Interieur mooi aangepast sinds een paar jaar geleden. Zeker voor herhaling vatbaar! oh ja, en heerlijk ijs en goede koffie.
S. van Essen
Lees verder
Goed eten, vriendelijk personeel. Het ijs is heerlijk! Zelf gemaakt door hun. Je proeft de passie er in. Het restaurant is schoon en netjes. Echt een aanrader.
Ronald
Lees verder
Gezellig terras met mooi uitzicht, dichtbij station en het centrum. Binnen ziet het er gedateerd uit. Lekker ijs! Lunchkaart is goed maar niet bijzonder.
Maryanne Osborne
Lees verder
Heeeerlijk zelfgemaakt ijs in heel veel smaken. Bij de koffie krijg je ook een heerljjke zrlfgemaakte koek. Aan vloet Holterberg Prima na wandeling of fietstocht.
ED van den Dool
Lees verder
Wil je ijs eten dan is dit een uitgelezen plek. Perfecf van smaak e een zeer grote keuze.