Al ruim 100 jaar
een begrip in de omgeving

Zelfs de koekjes maken we zelf

Brasserie met een karakteristieke veranda

Laat je verrassen door onze ambachtelijke Nederlandse keuken

Als je bij Brasserie & ijssalon De Biester binnenstapt, stap je een stukje geschiedenis binnen.      Al meer dan 100 jaar zijn wij een begrip in de omgeving. Gelegen aan de voet van de Holterberg, naast het NS-station vind je Brasserie & ijssalon De Biester. Een sfeervol en gezellige brasserie  met terras en karakteristieke veranda, waar je je kunt laten verrassen door onze heerlijke ambachtelijke Nederlandse keuken. Naast ons restaurant beschikken wij ook over een ambachtelijke ijssalon waar we ons zelfgemaakt Italiaanse schepijs serveren.  

Wat zeggen de klanten

Lees hieronder wat onze klanten over ons te zeggen hebben! Bij Brasserie & ijssalon De Biester vinden wij het belangrijk om onze gasten een fijne ervaring te bieden en daarom zijn wij altijd benieuwd naar jouw feedback. Heb je zelf een ervaring die je graag met ons wilt delen? Laat het ons dan vooral weten!

Johannes Winia
Lees verder
Mooie locatie om buiten een ijsje te eten. de ijscobar binnen heeft veel soorten, tijdens het bestellen kregen wij een proefbakje met pistache ijs dat vest was bereid. Na het proeven van dit ijs ook gelijk maar een bolletje besteld.
Pacm van Kalmthout
Lees verder
Gastvrij ontvangen, er wordt met je meegedacht. Lekker gegeten, goede kok. Grote keus uit 35 ijssoorten. Een aanrader naast het station!
Chay M.
Lees verder
Heel redelijke prijs voor heerlijk ijs. Vriendelijke en genereuze mensen. Alles wat je maar kan wensen.
Agnes Geene-maatjens
Lees verder
Erg lekker eten, vooral de ontzettend uitgebreide keus aan smaken... En lékker!!!! Ik ben er 29 april weze eten, samen met ons ma, broer Corné en zus Elly. Tijdens ons jaarlijkse gezinsweekend, we hebben genoten bij jullie, als we weer in de buurt zijn, dan komen we zéker eens n keertje langs!!! Top!!!
Ben Verbeek
Lees verder
Gisteren de plate "kophaasje sate" gegeten met witlof en frietjes voor 17,50. Lekker. Gezellige vlotte en goede bediening. Interieur mooi aangepast sinds een paar jaar geleden. Zeker voor herhaling vatbaar! oh ja, en heerlijk ijs en goede koffie.
S. van Essen
Lees verder
Goed eten, vriendelijk personeel. Het ijs is heerlijk! Zelf gemaakt door hun. Je proeft de passie er in. Het restaurant is schoon en netjes. Echt een aanrader.
Ronald
Lees verder
Gezellig terras met mooi uitzicht, dichtbij station en het centrum. Binnen ziet het er gedateerd uit. Lekker ijs! Lunchkaart is goed maar niet bijzonder.
Maryanne Osborne
Lees verder
Heeeerlijk zelfgemaakt ijs in heel veel smaken. Bij de koffie krijg je ook een heerljjke zrlfgemaakte koek. Aan vloet Holterberg Prima na wandeling of fietstocht.
ED van den Dool
Lees verder
Wil je ijs eten dan is dit een uitgelezen plek. Perfecf van smaak e een zeer grote keuze.